De Superboost! Uniek in Mol!

Superboost

Een 100% natuurlijke techniek gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen. 

Wilt u er ook natuurlijk jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers?

Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee innovatieve technologieën (pijnloos).  De Superboost infiltratie zonder naalden. Wat tot heden nog met geen enkele techniek mogelijk was, kan nu met deze no-needle techniek.

De superboost bestaat uit 2 stappen:

Stap 1: Insluizen van de Anubismed cocktails. Het unieke insluizen met de jetstream straaltjes ( de straaltjes zij 40 micron dik, de poriën van de huid zijn 70 tot 100 micron dik)van Anubismed cotails met wel 50 actieve ingrediënten die oa het de producite van collageen en elastine stimuleren.

De cocktails worden door de jetstraem onder druk door de poriën,haarfollikels en de zweetklieren word gepompt, om via deze weg de diepere lagen van de dermis te bereiken.      En zo de huid van binnenuit te reinigen en gezonder te maken. Eens de dermis geactiveerd is begint een deel van de regeneratie. De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt. 

Stap 2 De Superboost Neurofeedback technologie:

In deze fase herstelt men de communicatie van de zenuwverbindingen tussen de huid en spieren.

De verjongde zenuwbanen activeren de fibroblasten van de huid, die op hun beurt hyaluronzuur, collageen en elastine produceren.  

Maar ook de aangezichtsspieren worden aangepakt op 3 niveaus:    

-Bestrijden van de ongewenste en ongecontroleerde spierkrampen die uitdrukkingsrimpels zoals een frons of kraaienpootjes elimineren.

-Herstel van spiertonus of opwaartse kracht die voor een lift-effect, en tenslotte zorgt een grotere massa spier voor een mooi gevuld gelaat.   

- De neurostimulatie herstelt de huid, lift en vult het gelaat op een natuurlijke en duurzame manier. 

De Superboost geeft jou de zachtheid van een cosmetische verzorging (pijnloos) met de impact van een medische behandeling.  

De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid: van een snelle huidboost tot oplossing voor huidveroudering fijne rimpels, ooglifting, grove porien, onregelmatige huid, acné,(over)gevoeligheid, huidspanning enz.

  Ik wil deze promotie!

Enkele van onze merken