Gelaatsverzorgingen manueel en met de Energist VPL

 

IKARI Cosmetics

De IKARI cosmetica vormen een modulair systeem van 3 lijnen producten die onderling combineerbaar zijn tot een unieke verzorging:

De producten zijn met veel zorg samengesteld om als betrouwbaar instrument te dienen voor de gerespecteerde therapeut. Het merk volgt de werkwijze van de expert dermatoloog. Eerst een diagnose, door eenhuidscan die wij in ons salon kunnen doen, gevolgd door een duidelijk behandelplan. Na de meting krijgt de klant een code en verschijnt zijn of haar selectie van cosmetica met een persoonlijke gebruiksaanwijzing online.

-De producten zijn getest op de meest gevoelige en allergische huiden.

-De producten zijn niet getest op dieren

-De producten zijn prabeen vrij

Indien gewenst kunt u ook een Ikari behandeling krijgen in het salon.

Medex

Het belangrijkste uitgangspunt van Medex is dat hun producten ook geschikt moeten zijn voor een gevoelige huid. Dat er waar mogelijk gebruikgemaakt wordt van natuurlijke componenten en ook van bestaande en nieuw te ontwikkelen medische en biochemische kennis. Zonder toevoeging van kleur en geurstoffen tenzij strikt noodzakelijk. Een behandelingsmethode waarin niet alleen rekening gehouden wordt met huidtype, maar ook met andere omstandigheden, zoals leeftijd en huidconditie.

Nooit wordt bezuinigd op kwaliteit. De producten worden niet getest op dieren.

 

 

Hydrafacial

Hydra Facial: een introductie

Hydradermabrasie met het gepatenteerde Hydrafacial is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering zonder nadelen.

Hydrafacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen . Tegelijk wordt de huid optimaal gehydrateerd. Hydratatie is de basis van een gezonde, stralende huid.

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met Hydrafacial. De diepere lagen van de huid krijgen als het ware een infuus met een cocktail van vitamines en antioxidanten.

De Hydrafacial-behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid reageert er positief op.

Huidverbetering en huidverjonging met Energist VPL™

( In de zomer periode kunnen we niet flitsen omdat er bij een gebruinde huid een risico bestaat op verbranding of pigment verschuiving.)

Energist VPL UltraPlus biedt u een snelle, veilige en niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningen zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden.Door verschillende factoren, zoals veroudering en zonneschade, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid: fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen.

Energist VPL UltraPlus gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om sporen van veroudering uit te wissen.

Hoe kan het mij helpen?

De lichttherapie van Energist VPL UltraPlus kan elk huidtype behandelen voor: rimpels en fijne lijntjes, verslapte huid, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, gesprongen bloedvaten, verwijde poriën, acné (littekens), couperose, rosacea, huidtextuur, …

Hoe werkt Energist VPL UltraPlus voor huidverjonging en huidverbetering?

Met het unieke, gepatenteerde Energist VLP UltraPlus systeem kan elk specifiek huidprobleem en huidtype op maat behandeld worden. De gepulseerde VPL lichttherapie lokt een reactie uit bij de huidcellen zodat zij nieuwe collageen aanmaken en het natuurlijke huidvernieuwingsproces en afvalstoffen-afvoerproces activeren. Het nieuw collageen maakt uw huid op een natuurlijke manier egaler, steviger en voller. Rimpels, roodheid en littekens gaan vervagen en ontstekingen verdwijnen.

Hoe lang blijft het resultaat?

Bij behandelingen voor couperose, pigmentvlekken en onstekingen (acné en rosacea) worden de aandoeningen permanent vernietigd. Dit betekent echter niet dat u geen nieuwe gesprongen bloedvaatjes, vlekken of ontstekingen kunt krijgen, maar deze zijn op hun beurt dan weer perfect te verwijderen met een onderhoudsbehandeling. Bij huidsverjongingsbehandelingen wordt er vanaf de eerste Energist VPL UltraPlus behandeling een natuurlijk huidsverjongings- en huidverbeteringsproces in de huid gestart. Dit proces is op zijn hoogtepunt op ongeveer één maand na de behandeling. Naargelang u meerdere behandelingen ondergaat, zal uw natuurlijke huidsverjongingsproces ook meer gestimuleerd worden. Het is daarom aangeraden om een kuur te volgen van 3 tot 6 behandelingen. Om uw resultaat optimaal te kunnen behouden en nog te verbeteren, is het raadzaam de kuur te vervolgen met regelmatige onderhoudsbehandelingen.

 

Prijslijst

* Al onze gelaatsverzorgingen zijn inclusief epileren en aangepast aan uw huidtype. .

 

Ikari

Verzorging met ultrasone reiniging 90 min                                                                                                        €75,00

Huidscan zonder dat u producten aankoopt                                                                                                     €25,00

Medex

Standaardverzorging met crèmemasker 90min € 69,00
Purus acneverzorging 60min € 59,00
Verstevigende behandeling € 76,50

Hydrafacial

Per behandeling van +/- 45 min met vliesmasker € 105,00
   
Decoltéverzorging met Hydrafacial € Prijs te bespreken

 

                                                                                                

  Terug naar overzicht

Enkele van onze merken