Epilaties, ontharingen en permanente ontharing

Epileren en ontharen

Het in model brengen van de wenkbrauwen, zowel als het ontharen van bovenlip, kin en wangen en alle overige ontharingen worden gedaan met Outback organics wax (vanaf september)

Met maximale zorg en aandacht voor elk detail ontwikkelt Outback Organics schoonheidsproducten voor alle huidverzorgingsbehoeften. In het vegan-friendly assortiment van dit A-merk komen de nieuwste cosmetische ingrediënten samen met de natuurlijke extracten van de kust, bossen en struikgebieden van Australië. Waan u met de pure, natuurlijke producten van Outback Organics in botanische sferen.

Prijslijst

Bovenlip, kin, wangen & wenkbrauwen(hermodelleren 10,00€) € 9,00 per zone
Halve rug, armen & onderbenen € 18,00 per zone
Bikinilijn, oksels & bovenbenen € 18,00 per zone

 

Brazilian wax doen we niet met hars maar enkel met onze VPL voor permanente ontharing.

Permanente ontharing

Hoe werkt permanente lichtontharing?

Het doel van alle technieken voor permanente lichtontharing is het uitschakelen van de activiteit in de haarzakjes. Dit probeert men altijd te bereiken door het selectief aanvoeren van warmte. Als de temperatuur rond een haarzakje stijgt, kleven de eiwitstructuren in de cellen van het haarzakje samen zodat daar nooit meer een haartje kan geproduceerd worden (dit heet 'selectieve fotothermolyse'). 

Samengevat gaat permanente ontharing daarom als volgt in zijn werk: 
- Het haar bevat kleurstof
- De kleurstof absorbeert het licht van de behandeling
- Het geabsorbeerde licht wordt omgezet in warmte-energie waardoor de groeicellen van het haartje gaan verkleven en het haarzakje vernietigd wordt.

Bij Energist krijgt u altijd eerst een proefbehandeling

Een laag percentage mensen blijkt om ongekende reden therapie resistent te zijn voor lichtontharing (dit geldt zowel voor laser als voor IPL systemen). Een ernstige behandelaar zal dan ook altijd eerst een proefbehandeling uitvoeren en samen met de klant het resultaat na 4 weken beoordelen, alvorens met de eigenlijke behandeling te starten.

Graag merken we hierbij op dat hoe sterker het systeem is, hoe minder therapie resistentie zich voordoet. Vanwege de hoge kracht, komt met het VPL™ systeem van Energist praktisch geen therapie resistentie voor.

De prijs voor elke behandeling verschilt van persoon tot persoon en wordt altijd bepaald bij het intake gesprek waarbij u ook uw proefstukje krijgt. Dit proefstukje kost 20 € en wordt in mindering gebracht bij de eerste behandeling.

Met de Energist VPL kunnen we ook behandeligen doen voor huidverjonging en huidverbetering. Kijk hiervoor in onze rubriek gelaatsverzorging.

Prijslijst permanente ontharing.

Aangezien niet iedereen evenveel haar heeft hanteren wij een basisprijs en komt er vanaf 10 flitsen een bedrag bij. Gemiddeld heeft een persoon 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaten te verkijgen en ook dit is bij iedereen verschillend. En we tekenen ook elk gebied af zo dat het te flitsen gebied ook steeds kleiner word naargelang de haartjes uitvallen en dan gaat de prijs van een behandeling elke keer naar beneden.

Maar we geven toch graag een richt prijs mee zodat u ongeveer weet wat het u gaat kosten.

- Benen zonder knie erbij 300€ 

- Benen met knie erbij 350€

- Oksels 75€ voor 10 flitsen en 1€ erbij vanaf de elfde flits

- Bikinilijn 75,00€ voor 10 flitsen en 1€ erbij vanaf de elfde flits

- Rug 75,00€ voor 10 flitsen en 0,50€ vanaf de elfde flits

- Buik 75,00€ voor 10 flisten en 0,50€ vanaf de elfde flits

- Armen 75,00€ voor 10 flitsen en 0,50€ vanaf de elfde flits

- Wenkbrauwen 40,00€ 

- Bovenlip 40,00€

- Kin 40,00€

- Onderkin 40,00€

- Wangen 75,00€

 

 

  Terug naar overzicht

Enkele van onze merken